Μέλη - Συνδρομητές


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1925 με το όνομα Γεωπονική Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης, ενώ το σημερινό του όνομα το έλαβε το 1951. Με τη σημερινή του μορφή ως επιστημονικού Συλλόγου λειτουργεί από το 1930, έτος που αρχίζει επίσημα και η ιστορία του. Στον Σύλλογο μπορεί κανείς να εγγραφεί ως μέλος ή ως συνδρομητής του περιοδικού «ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ».

Τα μέλη πληρώνουν μόνον την συνδρομή τους στον Σύλλογο μια φορά τον χρόνο και λαμβάνουν το περιοδικό (6 τεύχη όλο το χρόνο) δωρεάν, καθώς και email τουλάχιστον 2-3 κάθε εβδομάδα. Στις εκλογές διατηρούν το δικαίωμα της ψήφου.
Σημείωση: Μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας –Θράκης, θεωρούνται μόνον όσοι από αυτούς που εγγράφονται στον Σύλλογο, είναι γεωπόνοι, απόφοιτοι Ανωτάτων Γεωπονικών Σχολών, Ελλάδας ή εξωτερικού και κατοικούν ή εργάζονται ή σπουδάζουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΟΣΓ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων).
Όσοι είναι γεωπόνοι και ζουν ή εργάζονται ή σπουδάζουν σε άλλη περιοχή, και θέλουν να λαμβάνουν την ενημέρωση μέσω του περιοδικού και των ενημερωτικών email, μπορούν να εγγραφούν στον Σύλλογο μόνον ως συνδρομητές. Με τον τρόπο αυτό διατηρούν το δικαίωμα της ψήφου στους τοπικούς γεωπονικούς συλλόγους, οι οποίοι αριθμούν 35 σε όλη την χώρα και διατηρείται ο σεβασμός στο καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Οι συνδρομητές πληρώνουν την συνδρομή του περιοδικού μια φορά τον χρόνο και λαμβάνουν επίσης κάθε εβδομάδα ενημερωτικά email. Οι συνδρομητές δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

Το περιοδικό «Γεωπονικά» αποτελεί το μοναδικό επιστημονικό γεωπονικό περιοδικό σε όλη την χώρα.

Τα ενημερωτικά email που αποστέλλονται αφορούν οτιδήποτε έχει σχέση με τον κλάδο, δηλαδή : μεταπτυχιακά εντός και εκτός Ελλάδας, αγγελίες ιδιωτικού τομέα (όσες εταιρίες μας ενημερώνουν), προκηρύξεις εποχιακών και μόνιμων στο δημόσιο, συνέδρια, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, ημερίδες, σεμινάρια, επιδοτούμενα, κ.α.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Μέλος θεωρείται μόνον όποιος είναι γεωπόνος, απόφοιτος Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής και ζει ή εργάζεται ή σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στον Γεωπονικό Σύλλογο Μακεδονίας – Θράκης, ως μέλος χρειάζεται:
1) Να στείλει την αίτηση μέλους, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του, στα γραφεία του Συλλόγου, στην διεύθυνση:
Βενιζέλου 64, ΤΚ 546 31, Θεσσαλονίκη,
2) Να στείλει ένα αντίγραφο του πτυχίου του επικυρωμένο,
3) Να πληρώσει την ετήσια συνδρομή στα ΕΛΤΑ της περιοχής (για το έτος 2007, η οποία είναι 40 ευρώ και για τα μέλη και για τους συνδρομητές).

Σημείωση:Όσοι είναι γεωπόνοι, απόφοιτοι Ανώτατων Γεωπονικών Σχολών και ζουν ή εργάζονται ή σπουδάζουν σε άλλη περιοχή και ενδιαφέρονται για την ενημέρωση που παρέχει ο Σύλλογος, μπορούν να εγγραφούν μόνον ως συνδρομητές, για να διατηρούν το δικαίωμα εγγραφής τους και το δικαίωμα ψήφου στους τοπικούς γεωπονικούς συλλόγους, όπου κατοικούν μόνιμα.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Συνδρομητής θεωρείται όποιος ενδιαφέρεται για τον κλάδο γενικά. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στον Γεωπονικό Σύλλογο Μακεδονίας – Θράκης, ως συνδρομητής χρειάζεται:
1) Να στείλει την αίτηση συνδρομητή, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του, στα γραφεία του Συλλόγου, στην διεύθυνση:
Βενιζέλου 64, ΤΚ 546 31, Θεσσαλονίκη,
2) Να πληρώσει την ετήσια συνδρομή στα ΕΛΤΑ της περιοχής (για το έτος 2007, η οποία είναι 40 ευρώ και για τα μέλη και για τους συνδρομητές).

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Για την διαγραφή συνδρομητή χρειάζεται:
Να στείλει την αίτηση διαγραφής συνδρομητή, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του, στα γραφεία του Συλλόγου, στην διεύθυνση:
Βενιζέλου 64, ΤΚ 546 31, Θεσσαλονίκη,